Jeg drømmer om at give liv til jeres projekter

Foto: Studio Mols
Foto: Studio Mols

Placeret i hjertet af Ebeltoft i Maltfabrikkens kontorfællesskab M8 opsætter jeg projektplaner med realistiske, men ambitiøse målsætninger, leverancer og succeskriterier til de projekter, jeg leder. Med afsæt i milepæle sørger jeg for, at jeres projekt når i mål til tiden og inden for de ressourcer, der er til rådighed.

Det, der kendetegner min måde at styre projekter på, er struktur og forberedelse. Jo tidligere vi kommer i gang med planlægningen, desto nemmere bliver det at tilrettelægge og omstrukturere, og ildebrandene, der skal slukkes er færre og mindre. Derfor går jeg i gang med projektplanlægningen så tidligt som muligt og med plads i planlægningen til uforudsete hændelser.

Med hjælp fra ord- og fagbøger sidder jeg og oversætter tekster til engelsk og tysk og forbereder workshops og undervisningsforløb i tysk. Jeg er nemlig ret vild med sprog! gloser, grammatik og leg med ord. Mit teoretiske fundament fra universitetet og min erfaring som underviser sikrer kvaliteten i mine oversættelser, og mit kendskab til Tyskland, tysk kultur, sprog og samfund giver mine oplæg og tekster dybde og relevans.

Forkærlighed for det tyske

Det tager ikke lang tid for folk at opdage, at jeg elsker Tyskland. Jeg elsker tysk sprog, tysk grammatik (ja!), tysk øl, tysk historie og tysk kultur.

Derfor var det også oplagt, at jeg tog en kandidatgrad i Tysk Sprog, Litteratur og Kultur på Aarhus Universitet, at jeg boede et semester i Tyskland og at jeg i en årerække underviste i gymnasiet i tysk.

- og derfor er det også oplagt, at jeg nu videregiver min passion for og viden om det tyske til virksomheder, organisationer og foreninger, som gerne vil nå det tyske marked, den tyske kultur eller de tyske turister og kunder, der befinder sig i Danmark.

Udpluk af erfaringer og uddannelser

Erfaring:

  • Arrangementkoordinator hos Business Djursland
  • Mere end 10 års live oversættelse fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk til konferencer og kurser
  • Oversættelse af bøger og foldere fra engelsk og tysk til dansk
  • Mere end 6 års undervisning i Tysk og Dansk i Gymnasiet (2013-2020)
  • 6 års projektledelse og eventudvikling

 

Uddannelser:

  • Fundraising Manager 2021
  • Akademiuddannelse i projektledelse
  • Pædagogikumuddannelse fra SDU
  • Kandidatgrad i Tysk og Nordisk fra AU

 

Hvis I vil se en mere uddybende gennemgang af mit CV, kan I kigge videre på min linkedin-profil her